Akili is geplaatst

 

Hallo mijn naam is Akili, ik ben geboren op 28 april 2014. Ik ben een beetje verdrietig want samen met mijn zusje Aulii zoek ik een nieuw voor altijd-thuis huis. We wonen nu bij een heel lief gezin maar spijtig genoeg kunnen we daar niet blijven wonen omdat een van onze lieve baasjes maar zieker en zieker wordt. Straks krijgt hij hele vervelende medicijnen en zal als we daar blijven nog zieker worden. Nou dat willen wij allemaal natuurlijk niet dus nu moeten we noodgedwongen elkaar voorgoed vaarwel zeggen. Ik ben een ondernemende, jonge dame maar heb een hoop liefde te geven. Mijn vachtje is natuurlijk prachtig van kleur en ook nog eens super zacht. Ik hou van mensen, knuffelen en spelen en niet te vergeten om op ontdekkingsreis te gaan en vaak probeer ik mijn zusje Aulii te porren om ook mee op avontuur te gaan. Ik kan het goed vinden met kinderen mits ze mij natuurlijk wel de ruimte geven om gewoon ook kat te kunnen zijn! Ik ben een hond niet echt gewend maar zou daar zeker wel aan kunnen wennen als hij niet al te druk is.

Kom je gauw eens met me kennismaken?

Akili

akili2

Reacties zijn gesloten.