Babs is hulppleegmoeder geworden!

Babs (1-8-2016) kwam eind september vorig jaar, samen met haar broertje Boris, als broodmager kitten bij DierenVangnet. Ze zaten onder de vlooien en teken en waren erg bang.

Omdat de twee elkaar steunden in hun bange gedrag, werden ze apart bij andere kittens gezet en langzaam verdween haar bangheid. Zij laat zich inmiddels aaien, komt bij je liggen, spint geweldig en kan zelfs kwijlen van plezier, MAAR nog altijd vindt zij vreemde mensen spannend en blijft afwachtend zitten tot ze het te eng vindt worden en een stukje opschuift. Ook kan ze ontzettend schrikken, vliegt dan de lucht in en rent een kant uit zonder na te denken waarheen. Een moeilijk plaatsbaar katje dat volmaakt gelukkig is op haar pleegadres en waarvoor we nooit een echt goed adoptiehuis hebben kunnen vinden.

Babs is echter opgegroeid met andere kittens, met konijnen en cavia’s, met een hond en heeft beslist gezelschap en een hoop levendigheid om zich heen nodig. Haar sterke kant blijkt keer op keer het socialiseren van niet-sociale kittens en katten en de afgelopen maanden heeft zij 15 bange kittens weten om te toveren tot heerlijke knuffelkatten.

Aan haar laatste twee pupillen, twee vondelingetjes, heeft zij op dit moment haar pootjes vol: een klein brutaal cypertje dat veel te vroeg het nest is uitgegaan en absoluut een dictator is, wordt behoorlijk op zijn plaats gezet – het tweede schuchtere en duidelijk mishandelde kitten wordt beschermd en gesteund en ‘s nachts liggen ze samen bij elkaar, een beetje afgezonderd van de andere katten.

Baps is een onschatbaar geworden hulppoesje en mag dus nooit meer weg bij haar pleegmoeder.

Babs met kittens Babs met kittens2

Babs Babs2

Reacties zijn gesloten.