Beagle James is geplaatst

beagle james beagle james2Beagle James is een lieve oude Beagle reu van ongeveer 11 jaar, waar wij een rustig  plekje voor zoeken, het liefst bij een oudere heer, dame, echtpaar met veel tijd voor meerdere 10-15 minuten wandelingen op een dag.
Het vrouwtje van James was al een poos ziek en werd opgenomen in een verpleegtehuis. James kreeg al lang veel te weinig beweging en was behoorlijk verwaarloosd toen hij in huis kwam bij zijn opvangmoeder. Hij had een akelige huidallergie met ernstige ontstekingen.
Nu hij op dieet staat (rauw vlees) en bijna klaar is met zijn kuurtje Prednison is hij geweldig opgeknapt, is zijn huid bijna helemaal hersteld en gaat zijn conditie met sprongen vooruit.James is een geweldige hond en hoewel hij behoorlijk op leeftijd is, is hij nu weer helemaal gezond, hoort nog uitstekend, kan prima mee in de auto en kan 1 x per dag al een wandeling van een klein uurtje aan. Hij kan prima overweg met de twee jonge katten van de pleegmoeder en vindt hun mandje het einde.

James wil niet bij kleine kinderen , kan wel bij grote kinderen, liever niet bij andere honden, kan wel bij katten, hij kan mee in de auto en kan alleen zijn.

Reacties zijn gesloten.