Spookhuis-Bob is gereserveerd

Bob is een lieve slimme knuffelkater met een behoorlijke rugzak.
Hij is waarschijnlijk rond de 10 jaar oud en heeft staar aan beide ogen, iets wat zijn baas niet gezien had. Ook had hij ergens in het verleden een flink ongeluk gehad, want hij liep rond met een gebroken heup. Daarnaast waren zijn hoektanden afgebroken.
Hij ziet nog wel wat, kan zich prima redden, maar mag absoluut NOOIT naar buiten en zal zich ook niet lekker voelen in een huis dat erg vol staat of waar geregeld meubels verschoven worden.
In de toekomst zal de staar ongetwijfeld erger worden, maar de ervaring leeft dat een (bijna) blinde kat zich met hulp van een lief baasje prima kan redden en een heerlijk leven kan hebben.
Hij is inmiddels aan zijn heup geopereerd, bekeken door de oogarts en gaat binnenkort aan zijn bekje geholpen worden. Dan is hij helemaal klaar voor een nieuwe baas. Hij woont nu met andere katten wat hij erg leuk vindt want hij is erg speels. Ook heeft hij twee keer kennis gemaakt met honden en ook die vond hij leuk en interessant – of hij er echt mee kan samen wonen is nog niet bekend.
Door zijn slechte zicht is het beter om hem niet in een gezin met te kleine kinderen te plaatsen. Van plotselinge bewegingen kan hij erg schrikken.
Voor een update zie http://www.dierenvangnet.nl/spookhuis-bob-update/
Bob3
Bob2
Bob

Reacties zijn gesloten.