Boris is geplaatst

Boris kwam 3,5 maand geleden, samen met zijn zusje Babs, bij ons als broodmager, erg klein kitten. Hij bleek onder de vlooien en teken te zitten en was heel erg bang. Gelukkig is hij snel bevrijdt van al het ongedierte en kon hij beginnen aan zijn nieuwe leventje.

Helaas was dat geen leuke periode voor Boris, want wat moet je als je alles eng vind? Gelukkig begreep hij langzaam maar zeker dat mensen en de andere dieren in huis niet eng waren. Samen met de hulpkatten van het pleegadres ging hij steeds verder op onderzoek uit en kwam hij uit zichzelf steeds dichter naar de mensen toe. Hij laat zich inmiddels aaien, komt bij je liggen en kan spinnen als de beste.

MAAR: nog altijd vind hij vreemde mensen spannend en vlucht hij weg.

Voor Boris zijn wij op zoek naar mensen met veel geduld en kattenervaring, die hem rustig zijn gang laten gaan. Hij moet in zijn eigen tempo kunnen wennen en het kan best weer een paar weken duren voor hij weer vertrouwen in je heeft. Ook is een andere tamme kitten of jonge kat in huis een must. Hij is ontzettend gesteld op gezelschap en spelen.
Ben of ken jij zo’n gezin die Boris een veilige haven wil bieden, laat het ons dan weten en misschien kun je binnenkort kennis maken met de enige echte Boris Boef

boris boris2 boris3

Reacties zijn gesloten.