Brenda en Brownie

Hallo, wij zijn Brenda en Brownie, een lionhead voedster uit 2009 en een gecastreerde ram uit 2010. Wij zijn op zoek naar een baasje die ons wat extra aandacht kan geven. In ruil daarvoor krijg je al onze innige konijnenliefde, want wij zijn werkelijk een lief en aandoenlijk stel om te zien. Wij zijn altijd samen en doen ook alles samen. Brownie die ziet dichtbij slecht (heeft staar) en dat frustreert hem soms als hij honger heeft maar zijn eten niet goed kan vinden. Daarvoor heeft ie mij (Brenda) dan nodig. En, ikzelf, Brenda dus, heb eens in de zoveel tijd een vieze kont. Dan zijn mijn haren te lang gegroeid en dan krijg ik het zelf even niet meer bijgebeend met wassen, dus moet je me dan daarmee helpen, totdat ik het zelf weer oppak, wat meestal vrij snel is. Ook laat ik me makkelijk verzorgen, aaien en knuffelen, net als Brownie. We moeten dus een beetje extra in de gaten gehouden worden; of er geen vliegen op Brenda zitten, of Brownie wel eet en of we nog lekker relaxed bij elkaar zitten, want dan gaat alles goed.

brouwnie en brenda brouwnie en brenda2 brouwnie en brenda3 brownie en brenda4

Reacties zijn gesloten.