Duke is geplaatst

Duke is een leuke rode kater, europese korthaar, met witte buik en pootjes, van 5-6 jaar, die gezellig, aanhankelijk en nieuwsgierig is, maar zal  wel eerst de kat uit de boom kijken en een paar daagjes nodig heeft om zijn draai te vinden en helemaal los te gaan.
Hij is dol op eten (brokjes) en wil graag naar buiten. Hij heeft naar alle waarschijnlijkheid best een poos op straat heeft geleefd. Zijn leeftijd is heel moeilijk te schatten. Hij gedraagt zich als een jonge god, heeft een prachtig gebit, maar doet in sommige opzichten wat “oud” aan.
Hij vindt kinderen, ook kleine, prima en blijft rustig op een stoel liggen om geaaid te worden maar heeft ineens genoeg van aandacht en laat dat duidelijk blijken. Hij is erg voorzichtig, zal niet uithalen, maar is gevoelig voor aaien over de achterhand. Omdat we dachten dat hij wellicht een ongelukje had gehad, hebben we hem helemaal binnestebuiten gekeerd, maar hij is kerngezond.
 
Ben je het baasje dat blij is met al zijn kopjes bij het wakker worden of thuis komen, dan is Duke bij jou op zijn plek!
Duke Duke2 Duke3

Reacties zijn gesloten.