Ella

EllaDit is Ella, een lief schildpadpoesje van inmiddels 3½ jaar oud, van oorspong buiten geboren, maanden in een binnentuin gezeten en heel schuw.
Zij werd samen met haar broer Louis in december 2010 door de Stichting Amsterdamse Zwerfkatten in een koude winter van straat gehaald.
Louis was wat sneller dan zijn zus gewend aan mensen en kon na ruim een jaar geplaatst worden.
Bij Ella lag dat anders met haar eigenzinnige lapjeskarakter. Ze is inmiddels wel aan haar pleegmoeder gewend en wordt ontzettend graag aangehaald. Ze kan heel gezellig op schoot liggen of op een kussentje naast je naar de televisie kijken. Maar van vreemden moet ze nog steeds weinig hebben. Des te beter kan ze opschieten met de andere blijvertjes. Ze is veel buiten, vooral ‘s nachts en dat kan gelukkig in de omgeving waar ze nu is.
Eigenlijk heeft ze een leeftijd dat ze prima plaatsbaar zou zijn, maar dat zou dan bij een heel speciaal adoptieadres moeten, waar ze alle vrijheid, rust, ruimte en aandacht heeft die ze nodig heeft en dan moet het natuurlijk ook nog klikken.
Deze hele lieve poes die een heerlijk leventje heeft, kan gelukkig blijven waar ze nu zit, maar mocht u de uitdaging aan willen gaan …..Ella

Reacties zijn gesloten.