Finoe is geplaatst

Mijn naam is Finoe, ik ben geboren op 1 juni 2014.

finoe2Het is jammer dat de meeste mensen niet kunnen zien hoe lief ik ben, dat komt omdat ik nieuwe situaties best eng vind en dan eerst een tijdje de kat uit de boom wil kijken voordat ik mezelf laat zien. Maar ik heb echt een hartje van goud, ik wil niets anders dan heel veel van een mens durven houden! Als ik je eenmaal vertrouw dan ga ik voor de volle 100% voor je, ik kom dan heel graag op schoot zitten en geniet zó intens van de knuffels die je me geeft dat ik ontzettend hard ga spinnen en zelfs ga kwijlen van genot.

Ik ben op zoek naar mijn speciale huisje bij mensen die weten hoe ze met mij om moeten gaan. Ik heb het liefst volwassenen om me heen want kinderen vind ik vaak te druk.
Wie o wie komt er met mij kennismaken en geeft mij een kans op mijn eigen gouden mandje?finoe1

Reacties zijn gesloten.