Happy is geplaatst

HAPPY (1-4-2018) is een kleine dame met een groeiachterstand van een paar weken, daarnaast heeft ze geen teentjes aan haar achterpootjes en loopt daardoor op hele kleine voetjes.  Ze is wat schuw naar vreemden  en schrikkerig bij onbekende dingen omdat ze buiten is geboren en haar socialisatie daardoor later is begonnen. Ze zal tijd nodig hebben om bij haar nieuwe huisje de mensen en de routine te leren kennen.

Ze vind aaien fijn, is speels en houdt ontzettend van eten!  Ze is niet anders gewend dan leven met de voetjes die ze heeft, ze probeert gewoon op haar achterpootjes te staan, rent rond en springt, alleen dan net even anders. Ze houdt heel erg van haar broertjes; ze wast Ducky graag, maar kiest om te spelen haar kleinste broertje Syn uit.

Ze wordt dan ook uitsluitend met één of beide broertjes geplaatst. We vinden het niet verstandig haar bij een volwassen kat te plaatsen omdat als ze niet de normale grootte krijgt, ze in het spel totaal niets in te brengen heeft en constant het onderspit zal delven.

QHEU4419 QIMG_5590 QIMG_5866 QIMG_6003

Reacties zijn gesloten.