Jip heeft een gebroken bekken….

Hallo allemaal,

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Jip. Ongeveer 2 weken geleden ben ik geraakt door iets op wielen. Ik had een veel pijn, mar gelukkig was er een lieve mevrouw die me meenam. We gingen naar de dierenarts. Daar maakten ze een foto van mijn botten. Toen zag de dierenarts dat mijn bekken is gebroken. Ik deed ook niet zo erg lief tegen de dierenarts. Maar ze gaf me wel iets tegen dr pijn, dat was erg fijn.

De volgende dag voelde ik me al iets meer op mijn gemak en liet ik me lekker kriebelen. Na wat aanmoediging ging ik ook maar wat eten.

Na een paar dagen voelde ik me wat beter en had ik wat minder pijn. Er werd weer een foto van mij gemaakt en toen zagen ze dat mijn bekken weer beter in elkaar staat. De meneer van de botjes heeft mijn foto bekeken en die denkt dat, als ik maar rustig aan doe, mijn bekken weer beter kan worden.

Ik heb 2 weken bij de dierenarts gelogeerd en genoten van alle aandacht. Inmiddels voel ik me nog wat beter. Ik woon nu bij 1 van de assistenten in huis, zij zorgt ervoor dat ik niet veel pijn heb. Ik mag hier blijven wonen totdat ik beter ben en een nieuw huisje heb.

Ik heb gehoord dat ik boven de lieve kittens woon. Zo sta ik lekker hoog en kan ik de kamer in kijken.

Ik moet nu nog 4 weekjes blijven liggen en dan zou ik beter moeten zijn.
Duimen jullie voor mij?

En kopje van Jip!Jip bekkenfractuur Jip bekkenfractuur2

Reacties zijn gesloten.