Joey

joey2Joey is een gecastreerde reu, geboren in 2009 en waarschijnlijk een kruising tussen een windhond en Argentijnse dog. In huis is het een rustige hond en graag bij je in de buurt, maar hij kan ook goed alleen zijn. Hij is waaks naar mensen die hij niet kent.

Buiten is het wat anders: één brok energie, niet moe te krijgen en dol op rennen, spelen met de bal en achter vogels aan jagen. Hij kan veilig loslopen in gebieden waar hij vrij kan rennen en waar geen verkeer of recreatie is. Dat heeft hij ook een aantal keren per week nodig, want deze jonge sterke werkhond moet wel zijn energie kwijt kunnen om zich lekker te kunnen voelen.

Er wordt afstand gedaan omdat hij helaas niet samen met een dochtertje van net één jaar in een niet al te groot appartement kan wonen. Joey zien wij liever niet met andere honden of katten of met kleine kinderen, grote kinderen zou evt. wel kunnen.

joey3

Voor Joey zoeken we een hondenliefhebber met ruime ervaring met grote honden, die liefdevol, maar duidelijk en consequent met hem omgaat. Iemand waar Joey maatjes mee kan zijn.joey1

Reacties zijn gesloten.