Kei is

Wat een mooie foto’s van me hè. In het echt ben ik nog veel mooier met mijn blauwe ogen ??. Ik ben op zoek naar een nieuw huisje. Wil jij kunnen pronken met me dan moet je zeker even verder lezen. Ik heet Kei en ben geboren in de zomer van 2016. Nadat ik gecastreerd was ben ik verhuist naar 2 zusjes van me. Eerst was het heel gezellig maar helaas hebben we teveel ruzie. Nu spring ik steeds de ren uit (50 cm hoog), weg bij mijn zusjes, om op onderzoek te gaan in de tuin. Stiekem wil ik gewoon het huis uit vandaar ook mijn oproep. Wie oh wie heeft er een leuk plekje voor mij waar ik beter tot mijn recht kan komen? Daar wil ik dan vast ook wel op schoot zitten want mijn vacht heeft verzorging nodig. Dat kan ik namelijk wel en blijf heel rustig zitten. Eigenlijk ben ik gewoon super mooi, lief en kei gaaf 😉
Mocht je interesse hebben ik ben weer terug bij de opvang in Amsterdam en opnieuw op zoek naar een fijn huisje en uiteraard een lieve voedster.

Onze eisen voor kooi of hok voor 2 konijnen is minimaal 200x65x65 met een permanente ren eraan van minimaal 250x200x65, zodat ze zelf kunnnen beslissen of ze binnen of buiten willen zitten.

https://www.licg.nl/media/4068/konijn_bijsluiter6_48t.pdf

Kei2 Kei Kei3

Reacties zijn gesloten.