Mala is geplaatst

Mala  – de schone slaapster

Mala’s  (1-1-2006) leven was net een sprookje. Ze groeide op in een liefdevol huis. Ze speelde naar hartenlust, deed rare sprongen en joeg op denkbeeldige vijanden. Ze leefde onbezorgd want haar vrouwtje zorgde goed voor haar.

Het geluk is voorbij

Het geluk van Mala knapte als een zeepbel toen haar vrouwtje ziek werd en opgenomen moest worden. Ineens was er niemand meer om voor haar te zorgen en ze begreep er niets van wat er gebeurde. Mala is in een gastgezin geplaatst en wacht nu op de happy ending van haar sprookje. Haar vrouwtje wordt niet meer beter en Mala zoekt nu een nieuw liefdevol baasje.

Mala haar hobby’s

Mala’s grootste hobby is slapen. Katten zijn per definitie lui maar Mala doet daar nog een schepje bovenop. Zij heeft wel elke dag haar gekke vijf minuutjes maar voor de rest slaapt ze en slaapt, en slaapt – het liefst op je schoot want ze is echt een lieverd. ’s Ochtends begroet ze je door kopjes te geven tegen je voorhoofd. Ze vindt het ook heerlijk om zich uit te rekken tegen de badkamermuur en ze jaagt wel eens op de gevaarlijke pijpen van je broek als je er langs komt, maar nooit met haar nagels.

Goed opgevoed

Mala is een beschaafd en goed opgevoed meisje. Ze is zindelijk, gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Haar oogje moest helaas verwijderd worden omdat ze een oogtumor had maar eenmaal weg, is ze er helemaal aan gewend. Haar ene oog is scherp genoeg om alles in de gaten te houden. Mala is 11 en kerngezond.

Zoekt Mala jou?

Mala zoekt een liefdevol baasje bij wie zij verder haar grootste hobby kan blijven uitoefenen. Zij is een rustige omgeving gewend en onze wens is een baasje voor haar te vinden dat haar ook een rustige omgeving kan bieden waar ze ongestoord kan blijven slapen, dromen en je behoeden voor denkbeeldige vijanden.

Mala2MalaMala3

Reacties zijn gesloten.