Max is geplaatst

Ginger Max is een prachtige zalmrood-witte gecastreerde kater (geb. 5 mei 2015).

Hij is een lieve grote speelse kat met een stevig en dominant karakter. Als hij iets wil (of niet wil) dan kan hij dat goed duidelijk maken.

Max is een echte mensenvriend en heeft mensen en vooral reuring nodig. Hij houdt van aandacht en erbij horen. Daarnaast heeft hij buiten nodig om zijn energie kwijt te kunnen. In bomen klimmen is bijvoorbeeld geen enkel probleem, hij verkent graag de omgeving, loopt een rondje met je mee maar vindt het ook heel leuk om samen met je in de tuin te zijn.

Max is geboren in een gezin met kinderen, honden en andere katten, die in een buitengebied woonden (geen boerderij!). Met ongeveer 9 weken is hij naar een gezin met 2 jonge kinderen verhuisd, waar hij een zeer grote tuin met bomen en ruime omgeving tot zijn beschikking had, maar waar hij helaas niet kon blijven. 

Hij woont nu zo’n 3-4 maanden in een gezin (vader, moeder en drie kinderen 7-9-11) en heeft het op een verschrikkelijke manier aan de stok gekregen met een buurkat. Deze kat verdedigt zich absoluut niet en is nu 2 x ernstig gewoond geraakt. Om geen “rijdende rechter” toestanden te krijgen is de enige oplossing om een nieuw fijn huis voor Max te vinden.

max Max2 Max3

Reacties zijn gesloten.