Mensje is geplaatst

Mensje is een Frans bulletje van 2009. Zij was oorspronkelijk een Belgisch fokteefje en heeft het vreselijk slecht gehad. Toen zij in 2012 na een onteigening bij haar nieuwe huisje kwam, was zij nog nooit uit haar betonnen “fokbak” geweest en wist ze niet wat buiten, een huis, enz. was.  Zij was uiteraard erg schrikachtig en heeft het heel moeilijk gehad om te wennen aan een normaal hondenleven.
Haar redster en vrouwtje is na een kort ziekbed overleden en wij zoeken nu een nieuw huis voor dit speciale dametje.
Mensje is met ontzettend veel geduld gesocialiseerd maar nog steeds wat schrikachtig. Maar als zij rustig en omzichtig benaderd wordt, is zij leuk en lief. Zij heeft weinig aandacht nodig om tevreden te zijn, is gewend om in de auto mee te gaan, kan prima loslopen met andere honden, houdt er van op de bank te komen knuffelen, is waaks en gewend om in haar mandje op de begane grond te slapen.
Mensje hecht zich snel en hevig, daar moet wel rekening mee gehouden worden. Zij kan bezitterig worden en zelfs soms bijten uit verlatingsangst.
Wij zoeken voor dit speciale hondje een (ouder) echtpaar, bij voorkeur met een huis-met-tuin in een  parkachtig of bosrijk gebied. Mensen die het geduld hebben haar rustig in haar eigen tempo de kans te geven om haar liefde aan haar nieuwe redder(s) te geven. Mensje kan niet bij andere honden, katten, kinderen, zij kan wel alleen thuis zijn en gaat graag mee in de auto.

bulletje Bulletje2 Bulletje3

Reacties zijn gesloten.