Peter blijft bij ons

Omdat Peter diabetes heeft gekregen hebben wij besloten dat Peter voor altijd bij zijn pleegmoeder mag blijven wonen.
Peter is een 7 jaar oude grote gecastreerde kater die in twee maanden tijd een hoop ellende over zijn kopje kreeg. Eerst kwam zijn broertje om bij een ongeluk en vervolgens overleed zijn baasje.
Toen hij bij zijn pleegmoeder kwam, was Peter behoorlijk geschokt. Hij verstopte zich achter de wasmachine en blies als je in de buurt kwam. Gelukkig bleek hij dol op eten en at hij die eerste nacht zijn bakje helemaal leeg.
Het beste wat het opvanghuis hem kon bieden was rust, een veilig gevoel, lekker eten en begrip, veel begrip. Daarnaast ook aandacht en liefde. Heel veel liefde.
Tijdens deze periode van rust en liefde heeft Peter zich ontpopt als een bijzonder lieve, makkelijke en beleefde kat. Hij verstoort je nachtrust niet maar wacht tot je wakker bent om naar eten te vragen. Als je op de bank zit, dan komt hij meestal naast je zitten. Ook komt hij naast je liggen als je naar bed gaat. Peter maakt vaak oogcontact. Daarbij knippert hij tevreden en liefdevol met zijn ogen. Aandacht is voor hem belangrijk.
peter peter2 peter3

Reacties zijn gesloten.