Ricus en Roetje zijn geplaatst

Hallo even voorstellen, mijn naam is Ricus en ben de steun en toeverlaat van mijn vriendin Roetje. Ik ben geboren maart 2016. Wij hadden samen een leuk huisje gevonden maar zijn door omstandigheden teruggekomen naar de opvang. Samen zoeken wij een blijvende lieve baas die ons veel ruimte kan geven. Nu verblijven wij in een 3 m kippenhok met daaraan nog een grote ren. Als u ons nog meer ruimte en aandacht kan geven kom dan eens kennis maken met ons. Ik vind een aai over mijn bol erg leuk.

Hoi, ik ben Roetje en ja ……helemaal zwart is mijn glanzende vacht. Ik ben Geboren op 5 augustus 2016 en hok al een poosje samen met mijn grote liefde Ricus. Zelf kan ik nog wel een schrikken maar Ricus niet en bij hem voel ik me veilig. Wij hadden samen een leuk huisje gevonden maar zijn door omstandigheden teruggekomen naar de opvang. Samen zoeken wij een blijvende lieve baas die ons veel ruimte kan geven. Nu verblijven wij in een 3 m kippenhok met daaraan nog een grote ren. Als u ons nog meer ruimte en aandacht kan geven kom dan eens kennis maken met ons.

Ricus en Roetje 2 Ricus en Roetje 2

Reacties zijn gesloten.