Tibbe is geplaatst

Tibbe is een mooie maar vooral erg lieve gecastreerde Friese stabij reu van 3,5 jaar jong.
Hij is erg goed van vertrouwen en dol op aandacht, het liefst kruipt hij op schoot voor een langdurige knuffel en aai sessie. Daar kan hij niet genoeg van krijgen.
Hij is in huis erg rustig, sloopt niets en kan probleemloos voor niet al te lange tijd alleen thuis blijven.
Hij houdt van lekker wandelen buiten, is dan niet moe te krijgen en los lekker rennen en snuffelen vindt hij ook erg fijn.
Als er wat boven hem “gebeurt” zoals het opsteken van een paraplu of onder een viaduct doorlopen, laag vliegende vogel enz. vindt hij dit soms nog wel spannend maar hij is nieuwsgierig genoeg om het toch ook interessant te vinden, dus met oefenen en hem op z’n gemak stellen door hem af te leiden is dit nog wel goed te krijgen bij deze schat.
Hij is dol op kinderen en andere honden dus onze voorkeur gaat wel uit naar mensen met kinderen waar hij mee kan voetballen en spelen en nog mooier zou zijn als hij geplaatst kan worden bij een gezin waar al een hond aanwezig is zodat hij een maatje heeft, hier geniet hij zichtbaar van.
Momenteel verblijft hij in een pleeggezin waar al 3 honden wonen, waar ook logeerhonden over de vloer komen en hij gaat dagelijks mee met de hondenuitlaatservice waar hij z’n ei kwijt kan door vrij te rennen en te ravotten met soortgenootjes, hij heeft hier dan ook veel vriendjes.
Ook is hij gewend met katten, dit gaat prima en hij gedraagt zich braaf tegen de kat des huizes.

Nieuwsgierig geworden naar deze jonge man?
Bel of stuur dan een mailtje met wat u onze Tibbe te bieden heeft, mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!

Reacties zijn gesloten.