Aagje

Aagje is een heel fit dametje dat altijd gezond is geweest en met haar ong. 14 jaar niet alleen heel jong oogt, maar ook nog speels en actief is. Ze heet niet voor niks Aagje want is erg nieuwsgierig – zet je een la of een kastje open, dan moet ze even kijken wat daar toch in zit.
Ze is heel lief, maar niet echt de slimste. In het begin zal ze dan ook een beetje afwachtend zijn.
Ze wil graag bij je zitten en aangehaald worden, maar zit liever niet op schoot. Ze is graag buiten, in haar geval in de tuin, maar loopt nooit ver weg. Een huisje met balkon vindt ze ook prima om een fris neusje te halen  en in het zonnetje te zitten en is genoeg afleiding voor haar.
Ze gaat prima samen met de meeste andere katten in de buurt.
Kleine kinderen vindt ze een beetje eng. En waar ze helemaal panisch van wordt is een kattenbak met een klep en mee moeten in de auto.
Haar huidige vrouwtje moet noodgedwongen afstand van haar doen wegens steeds ernstiger wordende astma. Ze heeft alles geprobeerd om Aagje te kunnen houden, maar medisch gezien is het niet meer verantwoord. Ze vindt dit heel erg, want ze heeft Aagje als katje met een flinke rugzak zo’n 10 jaar geleden uit een asiel gehaald en wil zo heel graag dat ze nog heel wat fijne jaren in een nieuw huisje krijgt.
Aagje Aagje2

Reacties zijn gesloten.