Boef is geplaaatst

Boef is een gecastreerde reu. Hij is een elfjarige jackrussell terriër, met de energie van een pup. Na een wandeling van 10 km is hij eindelijk eens moe. Kleine wandelingen vindt hij ook prima, zolang hij maar elke dag zijn energie kwijt kan. Zijn hobby’s zijn eten, naar het park gaan, spelen met andere honden en de plantjes water geven……
Aan een korte lijn kan hij blaffen tegen andere honden, maar dat is enthousiasme. Aan de lange lijn rent hij vrolijk achter ze aan en als hij gewend is zou hij los kunnen rennen in een park. Hij zou ook prima bij een andere hond kunnen. Katten op straat vindt hij interessant, en waarschijnlijk zou hij met een goede introductie ook wel bij een kat kunnen, mits de kat een enthousiast hondje aankan.
Hij heeft een lievelingsknuffelbeer waar hij graag mee speelt of zijn hoofd op legt tijdens een dutje. Soms vindt hij de bal leuk. Hij is gek op eten, maar krijgt het met mate, omdat hij al te dik is geweest en nu eindelijk op een goed lichaamsgewicht is. Hij slaapt braaf in zijn mandje en kan prima even alleen thuis zijn. Soms blaft hij even, maar dat duurt niet lang.
Hij wordt nerveus van autorijden, maar misschien kan hij eraan wennen. Achterop de fiets in een mand vindt hij prima zolang je maar niet stilstaat want dan wordt hij een beetje ongeduldig. Hij kan ook stukjes naast de fiets rennen. Hij doet graag een dutje bij je op schoot, want ondanks dat hij erg stoer is is hij ook stiekum een grote knuffelkont.
Boef Boef2 Boef3

Reacties zijn gesloten.