Bubba is geplaatst

Ik ben Bubba, vroeger ook wel Hubba Bubba een ontzettend gezellige en best wel grote kater van een jaar of 12.
Ik ben al een poos “thuisloos” en werd voorjaar 2014 op straat gevonden en bij een dierenarts binnen gebracht. Ik heb een chip, maar mijn baasje wilde me blijkbaar niet meer hebben, want hij reageerde niet op alle oproepen
Ik heb een poos bij de dierenarts gewoond, die me ook helemaal heeft nagekeken en gezond verklaard en nu zit ik al weer een paar maanden in een pleeggezin.
Ik ben gezellig, gehecht aan mensen, gezond en levendig, maar ook een knuffelkat, kan met andere katten, maar heb liever alle aandacht alleen.
Ik ben behoorlijk aan de maat omdat ik zo van eten hou en heb een baasje nodig dat mij niet te veel te eten geeft als ik daar om vraag. Ook zou ruimte om lekker te bewegen goed zijn, zodat ik door kan gaan met mijn training en nog verder kan afvallen.
Wie heeft er een huisje met meer dan 2 kamers, eventueel een balkonnetje, een trap om te rennen voor me ?

Reacties zijn gesloten.