Tai-Sun is geplaatst

tai-sun1Tai-Sun is een 3,5 jaar oude, zwart-bruine Sharpei. Hij is al geruime tijd geleden aangemeld bij een asiel als afstandshond en staat bovenaan op de opnamelijst, maar op dit moment worden erg weinig honden geplaatst.
Zijn baasje moet a.s. 14 mei vertrekken voor een werkverblijf van een jaar in het buitenland en de tijd begint te dringen.
Wie kan Tai-Sun, als er niet op tijd een plaatsje vrij komt, tijdelijk verzorgen tot hij WEL in het asiel terecht kan ?
Uiteraard is hij ge-ent, gechipt en heeft een gezondheidsverklaring.

Tai-Sun is sinds pup opgegroeid met een jack-russel en andere sharpei’s. Hij heeft iemand nodig met een sterk karakter die consequent en sportief is. Bij voorkeur een baasje die het karakter van de Sharpei goed kent en er ervaring mee heeft. In huis heeft hij ruimte nodig omdat hij gewend is om meer buiten als binnen te zijn. Een ruime tuin zou ideaal zijn om te rennen en te spelen. In huis luister hij goed naar zit, hier en af. Geef hem zijn speelgoed en bot en je hoort hem niet. Hij is daar helaas wel dominant in en verzameld alles op zijn kussen. Met uitlaten moet hij aangelijnd blijven omdat hij dominant is naar andere honden toe. Eenmaal los moet je hem zoeken.
Vreemden vindt hij minder, daar reageert hij aftastend en soms wat schichtig op. Naar het baasje toe is hij waakzaam en trouw. Hij is geen bijter dus bijt of kauwt geen spullen kapot.tai-sun2

Reacties zijn gesloten.