Ipek is geplaatst

ipak1Ipek is een teefje geboren op 10-08-2009 en lijkt op een lammetje maar zou best eens een kruising Havanese Silk Poodle met Bedlington Terrier kunnen zijn. Haar vacht eist dus geregelde borstel- en trimbeurten.

Het is een echte dame die erg van wandelen houdt, maar niet als het koud is en, gezien haar dunne haren beslist een jasje aan moet als het fris is.ipek2

Ook wil ze overdag geregeld een dutje doen, bij voorkeur op bed.

Ze heeft een lief en aanhankelijk karakter en is graag steeds in de omgeving van haar pleegbaasje en de kinderen. Toch kan ze heel goed tegen alleen zijn, maar liever niet langer dan een halve dag. Ze blaft niet vaak, maar wel als de deurbel gaat of als ze iemand in de voortuin hoort.

Het is jammer dat zij bij haar vorige baas zo weinig heeft geleerd. Gelukkig is het een slim hondje en ze leert vlug en veel bij. Ook dat ze niet, zoals haar aangeleerd is, de badkamer moet gebruiken als honden-WC. Het gaat steeds beter, maar er gebeurt toch nog wel eens een ongelukje.

Mensen die last hebben van allergieën moeten oppassen. Het lijkt alsof haar vacht snel last kan veroorzaken.
Wij plaatsen Ipek liever niet met ander honden en of ze met katten of andere dieren kan is onbekend….ze kan wel alleen thuis zijn en mee in de auto.ipek3

Reacties zijn gesloten.