Nino is geplaatst

nino1Dit is Nino, een prachtige Shar-Pei van 7 jaar die op zoek is naar een nieuw baasje.

Dit is het verhaal van zijn huidige baasjes:

Het is een heel lang verhaal, maar ik zal het beknopt proberen op te schrijven.
Mijn vriendin heeft hem 7 jaar geleden gered uit een benarde situatie.nino3Meer dood dan levend heeft ze hem opgevangen ( zie foto ) om aan te sterken en een blijvend plekje voor hem te vinden. Echter is het een hartedief en voor je het weet ben je 7 jaar verder.Nino, de sharpei waar dit verhaal over gaat heeft wel een dik handboek… Het vergt veel aandacht en tijd om hem met zijn angsten en daaruitvolgende acties te begeleiden.
Mijn vriendin en ik samen waren hier volledig op ingericht en ik denk dat we een heel eind met hem gekomen zijn.nino2Zaken als bakneid, een hap hier of daar en een enkele ruzie met andere hond namen we op de koop toe. Het grootste deel van de tijd is hij een kroelkont.

Vijf maanden geleden is onze dochter geboren en dat verandert heel veel.
We hebben niet meer de volledige aandacht voor hem en het gevaar voor een uitval naar onze kleine heeft ons moeten doen besluiten dat het tijd wordt voor een nieuw gezin voor Nino.nino4We zoeken een gezin die met hem zou willen werken en hem verder wil helpen. Grotere kinderen of andere honden zouden hierbij geen probleem hoeven zijn.
Nino zit nu in het vakantiepension maar een gastgezin of een definitief mandje zou veel beter voor hem zijn.
We hebben al veel geprobeerd op social media. Zelfs zijn eigen FB pagina: Nino zoekt een toffe baas….nino5

Reacties zijn gesloten.