Pukkie blijft nu bij ons

kattenPukkie, één van onze seniorkatten, nog geboren in de vorige eeuw, kwam in januari 2012 bij ons omdat zijn baasje moest verhuizen van het verzorginghuis naar het verpleeghuis.

Deze gezellige kater was in prima conditie, nog heel actief en genoot van aandacht, aaien, spelen en andere katten. Hij ontdekte de tuin en vooral dat het leuk is om een vogeltje aan het schrikken te maken of een muisje proberen te vangen.

Het duurde echter een paar maanden eer hij zo ver was dat hij zijn baasje niet meer ontzettend miste en we konden gaan denken aan adoptie.

Helaas ging zijn conditie ineens achteruit en uit een nieuwe seniorenscreening en een vergelijking van de uitslagen bleek dat hij een schildklierprobleem ontwikkeld had.

Pukkie krijgt nu dagelijks zijn pilletjes en hoewel hij aan de magere kant blijft, is hij vrolijk, eet als een jonge tijger en ziet er weer een stuk beter uit.

katten3Inmiddels is hij al zo lang bij zijn pleegouders dat die niet meer zonder hem willen en hij zijn laatste jaartjes bij ze mag blijven.

Uiteraard zijn de medische kosten van Pukkie voor rekening van de stichting.

Reacties zijn gesloten.