Update cavia Sjonnie

Update van het nieuwe baasje van cavia Sjonnie

 

In november hebben wij Sjonnie geadopteerd. Hij is een schattige en heel relaxte cavia die zich niets wijs laat maken. Met zijn tijgerstrepen op zijn neus had hij zowel ons als Aagje snel ingepalmd. Na een aantal dagen met hem te hebben opgetrokken bleek de naam Sjonnie niet helemaal gepast; we hebben nog nooit zo’n nette beer gekend. Dus na wat brainstormen is hij omgedoopt tot Boris.

Boris en Aagje waren na een paar dagen al net als een verliefd stel en dat zijn ze nog steeds. Ze delen netjes het eten zonder iets van elkaar te stelen, liggen vaak lekker naast elkaar te slapen, en kletsen heel wat af zo samen.

Boris kreeg alleen na een paar dagen last van natte poepjes en hij snapte niet helemaal goed waar paprika toe dient, maar nu hij een beetje heeft kunnen wennen aan lekkere hapjes gaat het al een stuk beter! (voor de duidelijkheid: Aagje heeft nergens last van, hij valt zelf niet af en is gewoon een supervrolijk kereltje. In overleg met de dierenarts hebben we besloten om hem de tijd te geven zodat zijn darmflora kan wennen. Woensdag heb ik  een afspraak om het weer te bespreken)

Hierbij heb ik twee foto’s toegevoegd, eentje van Boris in zijn uppie, en de andere met Aagje er naast (die is misschien iets bewogen want ze wilden natuurlijk niet stil zitten..)
Sjonnie Sjonnie2

Reacties zijn gesloten.