Update kat Silver

Even een update over Silver, het gaat geweldig goed met hem. Deze foto heb ik net van hem genomen, hij ligt in zijn favoriete stoel in zijn favoriete houding, heerlijk! Hoewel hij eigenlijk een binnenkat was, merkte ik dat hij zich nogal verveelde thuis. Hij is best jong en superslim, dus dat was logisch. Dus ik heb de stap genomen en hem naar buiten op het dakterras (en verder) gelaten. Ik weet niet wie meer opgewonden was: hij met een knalrode neus of ik als bezorgde poezenmoeder. Maar inmiddels zijn we allebei helemaal gewend. Hij heeft zijn eigen kattenluik en kattentrap naar beneden en daar hoefde hij niet eens uitleg bij. Helemaal geweldig! Hoewel… gisteren kwam hij met een levende spitsmuis aanzetten (die ik gelukkig kon redden). Dank voor al jullie goede zorgen, jullie zijn fantastisch voor hem geweest!

 

Silver

Reacties zijn gesloten.